WhatsApp - One Deal Google Rating - One Deal
One Deal
>
Microsoft Office
>
Office 2016 Home and Business Mac

Microsoft Office 2016 Home and Business pentru Mac

Cod produs: WMSOFFHBMA2016MAC
Ce primești după ce faci comanda
Verificare cu succes - One Deal
Factură fiscală (confirmarea achiziției legale)
Verificare cu succes - One Deal
Certificat digital licență și Declarația vânzătorului
Verificare cu succes - One Deal
Licență livrată prin e-mail și Pași instalare
-48%
Licență transferabilă Mac
Licenta transferabila - One Deal
4,9 Google Review
Rating - One DealRating - One DealRating - One DealRating - One DealRating - One Deal
Microsoft Office Home and Business 2016 Mac - One Deal
Ce primești după ce faci comanda
Verificare cu succes - One Deal
Factură fiscală (confirmarea achiziției legale)
Verificare cu succes - One Deal
Certificat digital licență
Verificare cu succes - One Deal
Documentație în conformitate cu legile UE
Verificare cu succes - One Deal
Licență electronică livrată prin e-mail
Verificare cu succes - One Deal
Pași instalare și link-uri descărcare Microsoft
Suita Microsoft Office conține
Microsoft Word Icon - One Deal
Microsoft Excel Icon - One Deal
Microsoft PowerPoint Icon - One Deal
Microsoft Outlook Icon - One Deal
Microsoft OneNote Icon - One Deal
Spacer - One Deal
Disponibilă în peste 40 de limbi
Română, Engleză, Spaniolă, Italiană, Germană, Maghiară, Bulgară (vezi mai jos întreaga listă)
Compatibil cu sistemul de operare
macOS X
Detalii produs
Sageata dreapta - One Deal
Licență de tip Retail transferabilă pe un alt Mac
Sageata dreapta - One Deal
Valabilitate: Nelimitată, fără termen de expirare
Sageata dreapta - One Deal
Tipul licenței: Certificat electronic
Sageata dreapta - One Deal
Arhitectură: 32/64 biți
Sageata dreapta - One Deal
Metodă de instalare: Fișierul de instalare se va descărca de pe site-ul Microsoft (oferim link-ul pentru descărcare)
Sageata dreapta - One Deal
Metodă activare: Prin contul de Microsoft
1510 lei
789
lei
Întreabă înainte de a comanda
Garanție 12 luni
Pana la 6 Rate fara dobanda - One Deal
Disponibil în 6 Rate fără dobândă de la 132 lei/lunar
Pentru mai multe informații legate de plățile în Rate click aici
Livrare digitală prin e-mail
Livrare prin e-mail in maxim 10 minute - One Deal
Livrarea licenței în 10 minute la plata cu cardul

Informații despre Office 2016 Home and Business pentru Mac

Pachetul Microsoft Office 2016 Home and Business pentru MAC oferă 5 aplicații puternice (Outlook, Word, Excel, PowerPoint și OneNote) care vă vor ajuta să obțineți cele mai bune rezultate, atât la birou, cât și acasă. Schimbați-vă visele în realitate prin crearea de documente text, prezentări, sau foi de calcul cu un set de instrumente cuprinzător. Cea mai recentă versiune a Office pentru Mac aduce o interfață mai atractivă și mai organizată. De asemenea aplicația Outlook este îmbunătățită, plus o integrare excelentă cu stocarea în cloud a Microsoft OneDrive.

Word 2016 Transformați textele simple în documente cu un aspect modern și clar structurate, adăugați poze, grafice sau linkuri și folosiți-vă de o gamă largă de caracteristici ale aplicației. Folosiți avantajele noului Panou de stiluri, care vă va ajută să aplicați stiluri pre-stabilite textelor și paragrafelor, și să navigați printr-un document ușor cu ajutorul rezultatelor căutării, rubricilor și miniaturilor cu ajutorul noului Panou de navigare.

Excel 2016 Un instrument eficace pentru a ține evidență finanțelor și a datelor în general, pentru a crea grafice, statistici sau pur și simplu pentru a crea liste aranjate corect pentru nenumărate articole. Colectați date, analizați, sortați, filtrați, faceți calcule, automatizați activitățile repetitive și multe altele. Excel pentru Mac recunoaște mai nou majoritatea scurtăturilor de pe tastatură, păstrând în același timp vechile scurtături Mac Excel, iar în plus puteți folosi chiar și mai multe funcții statistice decât anterior.

PowerPoint 2016 O soluție puternică pentru a crea prezentări de imagini frumoase și impresionante în orice circumstanță (fie că este un important proiect de muncă sau o compilație de „La mulți ani!” pentru colegii dumneavoastră). În afară de numeroasele opțiuni de editare text, puteți să adăugați poze, video-uri, linkuri cu trimitere la site-uri, sau muzică pentru a duce prezentările la un nivel superior. Printre noile caracteristici ale acestei aplicații este vizualizarea Presenter. Aceasta permite audienței dvs. să vadă diapozitivul curent, în timp ce dvs. nu veți vedea doar asta, dar și diapozitivul următor, notițele dvs, cât și un timer, ceea ce vă permite cu o mai mare ușurință să va controlați cursul prezentării.

Outlook 2016 Este tot ce aveți nevoie pentru a va gestiona toate e-mailurile și calendarele într-un singur loc. Aplicația are multe caracteristici care vă vor ușura munca de zi cu zi și vă vor ajută să țineți pasul foarte ușor cu evenimentele plănuite pentru viitor. Performanța aplicației este acum mult mai bună decât versiunile anterioare, mesajele apar imediat, fără întârziere, și mesajele necitite ies în evidență mai mult, deci nu veți pierde niciun email nou.

OneNote 2016 Unul din cele mai avansate și mai puternice instrumente pentru o sistematizare ușoară a notițelor dvs. Faceți notițe exact așa cum aveți nevoie- poate fi un text, o poză, un sunet, un extragere web, o diagramă Excel, sau o previzualizare de documente. Cu OneNote veți avea notițele organizate în scurt timp și mereu la îndemână.

Redactare text, design-ul prezentărilor, creare tabele, gestionare conturi e-mail și luare de notițe, toate acestea sunt posibile cu Microsoft Office Home and Business 2016 pentru Mac. Beneficiați de toate avantajele oferite de suita Office împreună cu opțiuni inovative pe care doar Mac-ul dumneavoastră le poate oferi. Office Home and Business 2016 Mac este perfect atât pentru utilizatorii cu cerințe înalte, cât și pentru micile companii. Conține toate programele Office cunoscute, precum Word, Excel, PowerPoint, Outlook și pentru prima dată OneNote. Microsoft Office 2016 Home and Business Mac a fost special adaptat caracteristicilor unice Mac.

Evidențieri în Microsoft Office Home and Business 2016 Mac

Mii de template-uri profesionale online vă ajută să înțelegeți și să utilizați mai ușor noul Microsoft Office Home and Business 2016 pentru MAC. Textul și grafica au fost optimizate special pentru display-ul Retină și apar mai clare și mai ușor de citit ca niciodată. “Multi-touch gestures” familiar utilizatorilor MAC simplifică navigarea prin documente, foi de calcul sau prezentări. Funcții aranjate intuitiv în noul meniu Ribbon vă permit rularea rapidă a comenzilor preferate în Microsoft Office 2016 Home and Business MAC.

Outlook: mai mult decât simplă gestionare a email-urilor

Gestionați e-mailurile, contactele și programările cu ușurință în Outlook. Oferă suport pentru notificări “push” astfel încât căsuța dumneavoastră poștală vă va atenționa când primiți un e-mail nou și va fi în permanență actualizată. Mutați emailurile vechi în arhiva online pentru a vă oferi mai mult spațiu. Plasați calendarele unul lângă celălalt și coordonați întâlnirile mai eficient.

Opțiuni noi în Word, Excel și PowerPoint

Noua fereastră pentru design în cadrul programului Word facilitează accesul la elementele de design posibile, astfel încât să puteți crea documente profesionale în câteva minute. Opțiunile de împărtășire îmbunătățite și opțiunea de a nota observații pe marginea documentelor vă oferă ușurință în activitatea comună cu ceilalți colegi. Cu opțiunea “Smart Look-Up” veți putea cauta informații contextuale cu ajutorul lui Bing, timp în care lucrați asupra documentelor dumneavoastră. În Excel, funcția “Recommended Charts” va ajută să găsiți tabelul perfect pentru datele dumneavoastră. “Pivot Tabel” recunoaște modele în volume mari de date, astfel facilitând analizarea și procesarea acestora. Cu generatorul pentru formule îmbunătățit, veți putea crea formule speciale pentru analizele dumneavoastră foarte rapid. Utilizați Vizualizarea Prezentatorului în Microsoft Office Home and Business 2016 MAC, în timpul prezentărilor, pentru a avea o privire de ansamblu permanentă. Luați notițe, setați un timer și vizualizați în permanență următoarea pagină a prezentării, în Preview. Audienței dumneavoastră i se va afișa doar pagină care este proiectată. Acum aveți posibilitatea de a integra animații în prezentările dumneavoastră cu Microsoft Office Home and Business 2016 pentru MAC și puteți schimba design-ul cu un singur click, în “Design Options”.

Office 2016 Home and Business pentru Mac acum disponibil împreună cu OneNote

Pentru prima dată este disponibil și programul OneNote în versiunea Office Home and Business 2016 pentru MAC. Păstrați toate notițele dumneavoastră ușor accesibile, adăugați fotografii, alte elemente text și organizați notițele pe categorii.

Conectat în permanență cu Cloud-Service

Lumea business devine încet-încet mobilă și de ceva timp mulți oameni nu mai au un loc de muncă fix, unde au posibilitatea de a se întâlni și discuta cu colegii lor. Serviciul Cloud OneDrive și Office Home & Business 2016 MAC crează un mediu de lucru flexibil, astfel încât veți putea accesa, împărtăși și lucra împreună cu colegii asupra documentelor dumneavoastră, de oriunde v-ați afla. De asemenea, puteți utiliza documentele dumneavoastră pe iPhone sau iPad, împreună cu Microsoft Office Home and Business 2016 pentru MAC.

Disponibilă în peste 27 de limbi

Engleză, Arabă, Chineză (Simplificată), Chineză (Tradițională), Cehă, Daneză, Olandeză, Finlandeză, Franceză, Germană, Greacă, Ebraică, Maghiară, Indoneziană, Italiană, Japoneză, Coreeană, Norvegiană (Bokmal), Poloneză, Portugheză ), Portugheză (Brazilia), Rusă, Slovacă, Spaniolă, Suedeză, Thailandeză, Turcă

Cerințe minime pentru Office 2016 Home and Business pentru Mac

Sistem de operare: MacOS 10.15 Mojave, MacOS 10.14 si 10.13.

Procesor: Intel

Memorie: minimum 4 GB RAM

Hard disk: 6 GB spațiu liber de stocare pentru HDD in format HFS+ (cunoscut și sub numele de Mac OS Extended sau HFS Plus)

Ecran: Rezoluție de minimum 1280 x 800

De ce să alegi One Deal?

Vindem Licențe Electronice ESD de la Microsoft, ESET, Kaspersky și Bitdefender la preturi accesibile

Licențe originale pentru acasă și pentru birou

Prețuri foarte mici, începând de la 57 lei

Avem peste 20.000 de clienți mulțumiți până în prezent

Oferim Garanție și Factură Fiscală pentru toate produsele

Oferim suport tehnic și asistență la instalare

Livrăm produse în mai puțin de 10 minute după confirmarea plății

Produse recomandate

Peste 20.000 de clienti multumiti - One Deal
Peste 20.000 de clienți mulțumiți
Comenzi si plati 100% securizate - One Deal
Comenzi și plăți 100% securizate
Livrare prin e-mail in maxim 10 minute - One Deal
Livrare prin e-mail în maxim 10 minute
Pana la 6 Rate fara dobanda - One Deal
Până la 6 Rate fără dobandă
Preturi reduse pentru cantitate - One Deal
Prețuri reduse pentru cantitate