WhatsApp - One DealGoogle Rating - One Deal

Politică de protejare a datelor cu caracter personal

Politica privind confidențialitatea website-urilor/magazinelor online este pusă la dispoziție de către ONE DEAL SOFTWARE SRL definit ca furnizor de servicii în acest document.

Aceasta înștiințare privind confidențialitatea datelor cu caracter personal este publicată în temeiul Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Furnizorul de servicii respectă confidențialitatea dumneavoastră și se angajează să vă protejeze datele cu caracter personal.

Înștiințarea de confidențialitate are scopul de a vă informa cu privire la modul în care vă protejăm datele cu caracter personal atunci când ne vizitați website-ul și de a vă informa despre drepturile dvs. de confidențialitate, dar și despre modul în care legea aplicabilă vă protejează.

Această înștiințare privind confidențialitatea este furnizată într-un limbaj ușor de înțeles, astfel încât să vă ușureze navigarea în următoarele secțiuni cheie.

1. Informații privind protecția datelor

2. Datele cu caracter personal pe care le colectăm

3. Modalități de colectare a datelor cu caracter personal

4. Utilizarea datelor cu caracter personal

5. Comunicarea datelor cu caracter personal

6. Securizarea și stocarea datelor cu caracter personal

7. Drepturi pe care le aveți și modalitatea de exercitare

8. Termeni și definiții

1. Informaţii privind protecţia datelor

Această înștiințare de confidențialitate are scopul de a vă oferi informații despre cum furnizorul de servicii colectează și procesează datele dumneavoastră cu caracter personal prin utilizarea acestui website, inclusiv orice date pe care le furnizați atunci când accesați acest website (vă abonați la newsletter-ul nostru, achiziționați un produs, un serviciu sau participați la un concurs).

Acest website nu se adresează copiilor și nu colectăm cu bună știință date referitoare la copii.

Este important să citiți această înștiințare de confidențialitate împreună cu orice altă informare cu privire la confidențialitate sau o notificare de prelucrare pe care o putem furniza în anumite situații când colectăm sau procesăm date cu caracter personal despre dumneavoastră, astfel încât să fiți pe deplin constienţi de modul în care folosim datele dumneavoastră. Această înștiințare de confidențialitate completează celelalte anunțuri și nu intenționează să le suprascrie.

Furnizorul de servicii este inspectorul și este responsabil de datele cu caracter personal.

Aveți dreptul de a face o plângere/sesizare oricând la ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal din România. Am aprecia șansa de a ne ocupă de sesizarea dumnevoastră înainte de a apela ANSPDCP, deci vă rugăm să ne contactați în primă instanță.

Modificarea înștiințării privind protecția datelor și datoria dvs. de a ne informa de eventualele schimbări.

Este important ca datele dumneavoastră cu caracter personal, pe care le deținem, să fie corecte și actuale. Vă rugăm să ne aduceți la cunoștință dacă datele dumneavoastră cu caracter personal se modifică pe toată durata colaborării dumneavoastră cu compania noastră.

Link-uri către terți

Acest website poate conține link-uri către terți, plugin-uri și aplicații în diverse limbaje de programare. Accesarea acestor link-uri externe, activarea anumitor opțiuni, dar și implementarea unor aplicații sau plugin-uri, va permite terților să colecteze sau să stocheze datele dumneavoastră cu caracter personal. Nu controlăm aceste website-uri terțe și nu suntem responsabili pentru notificările/declaraţille sau politica lor de confidențialitate. După ce părăsiți website-ul nostru, va sugerăm să citiți politică de confidențialitatea a fiecărui website pe care îl vizitați.

2. Date cu caracter personal pe care le colectăm

Prin datele sau informațiile cu caracter personal facem referire la informațiile cu ajutorul cărora se poate identifica o persoană. Nu sunt incluse datele în care identitatea a fost ștearsă (date anonime).

Este posibil să colectăm, să folosim, să stocăm și să transferăm diferite tipuri de date cu caracter personal despre dvs. Datele sunt grupate după cum urmează:

– Datele de identitate includ (nume, prenume, nume de utilizator sau un identificator similar, apelativ)

– Datele de contact includ (adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon)

– Date financiare includ (cont bancar)

– Date privind tranzacțiile includ (detalii despre modalitatea de plată aleasă, detalii necesare privind achiziționarea produselor/serviciilor furnizate de compania noastră)

– Date tehnice includ (internet protocol – adresa IP, datele de autentificare, tipul și versiunea de browser, fusul orar, sistemul de operare, tipul de platforma și alte tehnologii sau dispozitive folosite pentru a accesa website-ul)

– Datele profilului includ (numele de utilizator și parola, achizițiile și comenzile dumneavoastră, interesele și preferințele dumneavoastră, feedback-uri, rezultatele sondajelor)

– Datele de utilizare includ (informații despre cum utilizați website-ul, produsele sau serviciile)

– Datele de marketing și comunicări includ (preferințele dumnevoastră în privința marketing-ului nostru sau al terților și preferințele dumneavoastră pentru comunicări)

De asemenea, se pot colecta, folosi și stoca date agregate precum date statistice și demografice în orice scop. Datele agregate pot deriva din datele cu caracter personal, dar din punct de vedere legislativ nu sunt considerate date cu caracter personal deoarece acest tip de date nu dezvăluie direct sau indirect identitatea dumneavoastră. Spre exemplu, putem agrega datele de utilizare pentru a calcula procentajul de utilizatori care accesează o pagină sau secțiune specifică a website-ului. Cu toate acestea, dacă intersectăm și corelăm Datele Agregate cu datele dumneavoastră cu caracter personal, astfel încât să fiți identificat direct sau indirect, vom considera și trata datele corelate drept date cu caracter personal ce vor fi folosite în conformitate cu prevederile acestei înștiințări de confidențialitate.

Nu colectăm nicio categorie specială de date cu caracter personal despre dumneavoastră (această categorie include detalii cu privire la rasă sau etnie, religie sau credință, orientare sexuală, opțiuni politice și alte informații sensitive). De asemenea, nu colectăm nici o informație despre condamnările penale sau infracțiuni.

Nefurnizarea datelor cu caracter personal

În situațiile în care este necesară colectarea datelor cu caracter personal prevăzute prin lege sau în cadrul prevederilor contractuale cu dumneavoastră și nu reușiți să furnizați aceste date, atunci când vi se solicită, este posibil să nu putem executa serviciile sau livra produsele contractate sau pe care încercăm să le contractăm. În această eventualitate, este posibil să fie necesar să anulăm o comandă, un produs sau un serviciu furnizat de noi, dar vă vom notifica dacă este cazul la momentul respectiv.

3. Modalităţi de colectare a datelor cu caracter personal

Utilizăm diferite metode pentru a colecta date de la și despre dumneavoastră, inclusiv prin:

Interacțiuni directe.

Este posibil să ne furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal (Date de Identitate, Date de Contact, Date Financiare) prin completarea unor formulare sau prin corespondență cu noi prin telefon, poștă, email sau alte interacțiuni directe. Acest tip de interacțiuni includ datele personale pe care le furnizați atunci când:

– Comandați sau achiziționați produse sau servicii oferite de către compania noastră

– Creați un cont pe website-ul companiei

– Va abonați la serviciile sau informările companiei

– Solicitați trimiterea campaniilor de marketing de către compania noastră

– Va înscrieți într-un concurs, promoție sau sondaj oferite de compania noastră

– Ne oferiți feedback

– Tehnologii sau interacțiuni automatizate

În măsură în care interacţionaţi cu website-ul nostru, este posibil să colectăm în mod automat Datele Tehnice despre dispozitivele folosite, acțiuni și modele de navigare. Colectăm aceste date cu caracter personal prin folosirea cookie-urilor, sesiunilor pe servere sau alte tehnologii similare. (De asemenea, este posibil să primim date tehnice despre dvs., dacă vizitați alte website-uri care folosesc cookie-urile noastre). Pentru mai multe detalii, vă rugăm să verificați Politică de Utilizare a Cookie-urilor.

Părțile terțe sau sursele disponibile publicului larg

Este posibil să primim date cu caracter personal despre dumneavoastră prin intermediul diverselor părți terțe (și surse publice) după cum sunt enunțate mai jos:

– Date tehnice furnizate de următoarele părți terțe

– Furnizorii de servicii/date de analiză (Google Analytics, Google Analytics Ecommerce, StatCounter și alte sisteme de monitorizare)

– Rețele și canale de promovare (Google Adwords, Google Remarketing, sisteme de afiliere, Social Media – Facebook, Instagram, Twitter, YouTube și alte rețele de socializare folosite)

– Website-urile agregatoare de oferte sau comparatoarele de prețuri (Compari.ro, ShopMania.ro, Cauți.ro. Okazii.ro, Price.ro)

– Soluții și servicii de chat online (SmartSupp)

– Procesatori de plăti online cu cardul (NETOPIA – mobilPay, EuPlatesc, PlatiOnline)

– Sisteme de facturare în cloud

4. Utilizarea datelor cu caracter personal

Vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal doar în limitele legislative permise. În majoritatea cazurilor, vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

În cazul în care trebuie se emitem sau încheiem un contract cu dumneavoastră.

În cazul în care datele cu caracter personal sunt necesare pentru interesele noastre legitime (sau ale părților terțe), iar interesele și drepturile dumneavoastră fundamentale nu depășesc interesele noastre legitime.

În cazul în care trebuie să respectăm obligațiile și prevederile legale.

În general, nu ne bazăm pe consimțământ că baza juridică pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal decât în legătură cu transmiterea acestor date către părțile terțe pentru comunicări directe de email marketing sau prin mesaje text.

Ne puteți contacta oricând, în vederea retragerii acestui acord de comunicare prin marketing prin intermediul formularului de contact de pe site.

Scopurile în care sunt folosite datele cu caracter personal

În tabelul de mai jos, regăsiți o descriere a tuturor modalităților pe care intenționăm să folosim datele dumneavoastră cu caracter personal, dar și care sunt bazele juridice/legislative pe care le utilizăm pentru folosirea acestor date. De asemenea, am identificat interesele noastre legitime acolo unde este cazul.

Este de reținut faptul că putem procesa datele cu caracter personal pentru mai mult de o bază legală, în funcție de scopul specific pentru care vă folosim datele. Va rugăm să ne contactați în cazul în care sunt necesare mai multe detalii despre anumite baze legale pe care ne bazăm în privința procesării datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cazul în care mai mult de un scop a fost enunțat mai jos:

Scop / Activitate – Pentru a vă înregistra drept un client nou:

– Tipuri de date – Date de identitate, Date de contact

– Baza legală de prelucrare – Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.

Scop / Activitate – Pentru a procesa și livra comandă, incluzând:

– Gestionarea plăților, comisioanelor și taxelor

– Colectarea și/sau recuperarea sumelor de bani datorate

– Tipuri de date – date de identitate, date de contact, date privind tranzacții, date de marketing și comunicări

Baza legală de prelucrare:

– Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.

– Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a recupera datoriile față de noi, dacă este cazul)

Scop / Activitate – Pentru a gestiona relația cu compania noastră, inclusiv:

– Înștiințări privind modificările aduse termenilor noștri privind politica de confidențialitate

– Cererea unei recenzii sau efectuarea unui studiu de piață

– Tipuri de date – date de identitate, date de contact, date privind tranzacții, date de marketing și comunicări

Baza legală de prelucrare:

– Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.

– Date necesare pentru a ne conformă unei obligații legale

– Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a ne actualiza baza de date și pentru a observă modul în care clienții noștri utilizează produsele/ serviciile noastre

Scop / Activitate – Pentru a va permite să participați la un concurs cu tragere la sorți, o competiție sau un sondaj:

– Tipuri de date – Date de identitate, Date de contact, Datele profilului, Date de utilizare, Date de marketing și comunicări

Baza legală de prelucrare:

– Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.

– Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a observă modul în care clienții utilizează produsele/ serviciile noastre, pentru a dezvolta business-ul nostru)

Scop / Activitate – Pentru a gestiona și proteja afacerea noastră și acest website (inclusiv soluționarea eventualelor probleme tehnice, analiză datelor, testare, mentenanță sistemului, suport, raportare și date de găzduire, bunuri și servicii care ar putea fi de interes pentru dvs.);

– Tipuri de date – Date de identitate, Date de contact, Date tehnice, Date de utilizare, Datele profilului

– Baza legală de prelucrare: Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a desfășura activitățile companiei noastre, pentru a furniza servicii de administrare și servicii IT, securitatea rețelelor, pentru a preveni fraudă, în contextul unei restructurări a companiei noastre)

Activități de marketing

Dorim să va oferim opțiuni privind utilizarea anumitor date cu caracter personal, în special în ceea ce privește marketingul și publicitatea online. Am creat această notificare de confidențialitate pentru că dvs. să puteți lua anumite decizii cu privire la utilizarea datelor dvs. cu caracter personal și prin mecanismele de mai jos.

Anunțuri și oferte promoționale

Este posibil să folosim datele dvs. cu caracter personal (Datele de Identitate, Datele de Contact, Datele Tehnice, Datele de Utilizare, Datele Profilului) pentru a ne forma o opinie asupra a ceea ce credeți că doriți să achiziționați sau aveți nevoie sau v-ar putea interesa. Acesta este modul în care putem decide ce produse, servicii sau oferte pot fi relevante pentru dvs.

Veți primi comunicări de marketing din partea noastră dacă ați solicitat informații de la noi, ați achiziționat bunuri sau servicii de la noi sau ne-ați furnizat datele dvs. atunci când ați participat la un concurs sau v-ați înscris într-o promoție și în fiecare dintre situațiile menționate, nu ați renunțat la comunicările de marketing trimise de compania noastră.

Activități de marketing furnizate de terți

Vă vom solicită consimțământul expres înainte de a furniza datele dumneavoastră cu caracter personal către orice terț din exteriorul furnizorului de servicii în scopuri de marketing.

Renunțare

Ne puteți solicită nouă sau părților terțe încetarea trimiterii mesajelor de marketing, în orice moment, prin autentificarea în contul creat pe site-ul nostru și verificarea sau debifarea casetelor relevante pentru a vă ajusta preferințele privind comunicărilor de marketing, selectând link-urile de renunțare prezente în orice mesaj de marketing trimis sau ne puteți contacta direct oricând doriți, prin intermediul formularului de contact.

În cazurile în care renunțați la primirea mesajelor de marketing, această opțiune de renunțare nu se aplică și pentru datele cu caracter personal furnizate că urmare a achiziției unor bunuri sau servicii, garanții sau alte tranzacții.

Cookie-uri

Puteți seta browserul dvs. să refuze anumite cookie-uri sau toate cookie-urile. De asemenea, puteți seta browser-ul să vă avertizeze atunci când website-urile setează sau accesează cookie-uri. În cazul în care refuzați sau dezactivați cookie-urile browser-ului, va înștiințăm că anumite secțiuni ale website-ului pot deveni inaccesibile sau nu vor funcționa corespunzător.

Pentru mai multe informații dspre cookie-urile folosite de website-ul nostru, va rugăm să consultați „Politică de utilizare a cookie-urilor”.

Modificarea scopului de colectare

Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru scopurile pentru care le colectăm, cu excepția cazului în care considerăm în mod rezonabil că trebuie să le folosim dintr-un alt motiv, iar motivul este compatibil cu scopul inițial. Dacă doriți să primiți o explicați cu privire la modul în care prelucrarea noului scop este compatibil cu scopul original, va rugăm să ne contactați.

5. Comunicarea datelor cu caracter personal

Dacă va fi necesar să folosim datele dvs. cu caracter personal pentru un scop independent, vă vom anunța și vă vom explica bazele legale care ne permit să facem acest lucru.

Vă rugăm să rețineți că putem prelucra datele dvs. cu caracter personal fără acordul sau consimțământul dvs. în conformitate cu regulile de mai sus, în cazul în care acest lucru este necesar sau permis de lege.

Este posibil să furnizaţi datele dvs. cu caracter personal către părțile prezentate mai jos, în scopul stabilit în tabelul de la punctul 4.

Părți terțe interne așa cum sunt definite în Termeni și definiții

Părți terțe externe așa cum sunt definite în Termeni și definiții

Anumite părți terțe așa cum este menționat la punctul 4

Părți terțe cu care putem fuziona sau cărora le putem vinde, transfera părți din afacerea noastră sau din activele noastre. În mod alternativ, putem cauta să fuzionăm sau să achiziționăm alte afaceri. În cazul unei schimbări organizaționale, noii proprietari pot utiliza datele dvs. cu caracter personal în scopuri specifice și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

Solicităm tuturor părților terțe să respecte securitatea datelor dvs. cu caracter personal și să trateze aceste date în conformitate cu legea. Nu permitem terților care ne furnizează servicii să utilizeze datele dvs. personal în scop propriu, ci le vom permite să vă proceseze datele cu caracter personal în scopuri menționate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

Transferul internațional de date

Nu transferăm datele dvs. cu caracter personal în afară Spațiului Economic European (SEE).

6. Securizarea şi stocarea datelor cu caracter personal

Am aplicat măsurile adecvate pentru prevenirea pierderii accidentale a datelor cu caracter personal, utilizarea sau accesarea neautorizată, modificarea sau dezvăluirea datelor cu caracter personal. În plus, limităm accesul la datele dvs. tuturor persoanelor din companie, cum ar fi angajații, agenții și alte părți terțe. Ei vor procesa numai datele cu caracter personal conform instrucțiunilor noastre și vor face obiectul unei obligații de confidențialitate.

Avem proceduri pentru a face față oricăror încălcări ale datelor cu caracter personal și vă vom informa pe dvs. și orice autoritate de reglementare aplicabilă despre o încălcare în cazul în care suntem obligați din punct de vedere legal să procedăm astfel.

Vom păstra datele cu caracter personal atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile, inclusiv scopurile satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada adecvată de păstrare a datelor cu caracter personal, considerăm valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor dvs personale, scopurile pentru care procesăm datele cu caracter personal și îl putem atinge prin alte mijloace și cerințe legale aplicabile.

Detalii despre perioada de păstrare pentru aspectele diferite ale datelor cu caracter personal (vor fi disponibile în politica noastră de păstrare a datelor pe care o puteți solicita de la noi prin contactare sau prezentarea tabelului de la punctul 4 de mai sus).

În anumite circumstanțe ne puteți solicită să ștergem datele: vezi [Solicitarea ștergerii datelor] de mai jos pentru alte informații.

În anumite circumstanțe avem posibilitatea de a anonima date cu caracter personal (astfel încât să nu mai fie asociate cu dvs) pentru cercetare sau în scopuri statistice, caz în care vă putem informa fără nicio notificare suplimentară.

7. Drepturi pe care le aveţi şi modalitatea de exercitare

În anumite circumstanțe aveți dreptul în conformitate cu legile ce privesc protecția cu caracter personal al datelor, solicitând acest lucru prin formularul de contact:

– Solicitați accesul la datele cu caracter personal

– Solicitați corecția datelor cu caracter personal

– Obiectul de procesare al datelor cu caracter personal

– Solicitați restricții privind prelucrarea datelor cu caracter personal

– Solicitați transferul datelor cu caracter personal

– Dreptul de a retrage consimțământul asupra datelor cu caracter personal

Dacă doriți să exercitaţi oricare dintre drepturile menționate mai sus, va rugăm să ne contactați.

Nu va fi necesar să achitați nicio taxa (sau să solicitați orice drept). Cu toate acestea este posibil să percepem o taxa dacă solicitarea dvs. nu este clară, repetitivă sau excesivă. Avem posibilitatea de a refuza cererea dvs. în această situație.

Pentru a onora cererea dumneavoastră este posibil să vă solicităm informații specifice pentru a ne ajuta să vă identificăm și să ne asigurăm că aveți dreptul de a accesa acele date cu caracter personal (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Aceasta este o măsură de securitate pentru a ne asigura că datele cu caracter personal nu sunt divulgate unei persoane care nu are dreptul să le primească. De asemenea, vă putem contacta pentru a vă solicită informații suplimentare în legătură cu solicitarea dvs.

Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor în decurs de o lună. Ocazional, poate dura mai mult dacă solicitarea dvs. este complexă sau dacă aveți mai multe întrebări. În acest caz, vă vom anunță.

8. Termeni şi definiţii

Baza legală – Interesul legitim reprezintă interesul afacerii noastre în conducerea și gestionarea acesteia pentru a ne permite să vă oferim un impact potențial și a drepturilor dvs. înainte de a vă prelucra datele cu caracter personal pentru interesele noastre. Nu folosim datele cu caracter personal pentru activitățile proprii (dacă nu avem consimțământul dvs. sau dacă nu este permis prin lege). Puteți obține informații suplimentare despre cum evaluăm interesele noastre legitime împotriva oricărui impact potențial asupra dvs. în ceea ce privește anumite activități ce țin de contactarea noastră.

Îndeplinirea contractului – reprezintă procesarea datelor cu caracter personal acolo unde este necesar pentru performanța unui contract la care sunteți parte sau pentru a lua măsuri asupra cererii dvs înainte de a încheia un astfel de contract.

Îndepinirea unei obligații sau unei reglementări legale – înseamnă prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care sunt necesare pentru respectarea unei obligații sau reglementări legale în care suntem supuși.

Părțile terțe sunt considerate:

– Furnizori de servicii (care acționează ca procesatori) din România ce furnizează IT și servicii de administrare a sistemelor.

– Consilieri profesioniști (care acționează ca procesatori sau colectori comuni de date) inclusiv avocați, bancheri, auditori și asigurători din Romania ce furnizează servicii de consultanță, servicii juridice, servicii bancare, servicii de asigurare, servicii contabile.

Drepturile dumnevoastră sunt următoarele:

Solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal – Acest drept vă permite să primiți o copie a datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. și să verificați dacă procesăm aceste date conform normelor legislative.

Solicita corectarea datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. – Acest lucru vă permite să ne solicitați corectarea oricăror date incomplete sau inexacte pe care le deține despre dvs., fiind posibil să fie necesar să verificăm corectitudinea datelor noi pe care ni le furnizați.

Solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal – Acest lucru va permite să ne solicitați ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care nu există motive întemeiate privind continuarea procesării acestor date. De asemenea, aveți dreptul de a ne solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în cazurile în care ați exercitat cu succes dreptul dvs. de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal, în situațiile în care am prelucrat informațiile dvs. în mod ilegal sau în cazurile în care suntem obligați să ștergem datele dvs. personale în conformitate cu legislaţia locală. Este posibil să nu putem să ne conform solicitării dvs. de a șterge datele cu caracter personal, din motive juridice .

Obiecția față de procesarea datelor dvs. cu caracter personal – În cazul în care ne bazăm pe un interes legitim (sau cele ale unei părți terțe) și există o situație particulară ce vă determina să obiectaţi în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal și în măsura în care vă sunt încălcate drepturile și libertățile fundamentale. De asemenea, aveți dreptul să obiectaţi în cazul în care vă prelucrăm datele cu caracter personal în scopuri de marketing direct. În unele cazuri, putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a vă procesa informațiile care depășesc drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

Solicita restricția privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal – Acest lucru vă permite să ne solicitați suspendarea procesării datelor dvs. cu caracter personal în următoarele scenarii: (a) dacă doriți să stabilim acuratețea datelor; (b) dacă utilizarea datelor este ilegală, dar nu doriți să ștergeți aceste date; (c) dacă trebuie să stocați datele, chiar dacă nu mai avem nevoie de aceste date, deoarece aveți nevoie pentru a stabili, exercita reclamații juridice sau (d) ne-ați permis să folosim datele dvs., dar trebuie să verificăm dacă avem motive legale întemeiate pentru a le utiliza.

Solicita transferul datelor dvs. cu caracter personal către dvs. sau către o sursă terță. – Vă vom furniza dvs. sau unei părți terțe pe care ați desemnat-o, datele dvs. cu caracter personal într-un format utilizat în mod obișnuit, în format electronic. Rețineți că acest drept se aplică numai informațiilor automate asupra cărora ne-ați acordat inițial consimțământul explicit pentru a utiliza aceste date sau unde am folosit informațiile pentru a încheia un contract cu dvs.

Retragerea consimţământului în orice moment în care ne bazăm pe consimțământul dvs. de a procesa datele cu caracter personal ce vă aparțin. – Cu toate acestea, acest lucru nu va afecta legalitatea oricărei prelucrări efectuate înainte de a va retrage consimțământul. Dacă va retrageți consimțământul este posibil să nu putem oferi anumite bunuri sau servicii. Vă vom notifica și sfătui în această eventualitate, în momentul în care va retrageți consimțământul.

ONE DEAL SOFTWARE SRL

Sediu: bd. Apicultorilor nr. 10, et. 4, ap. 45, sect. 1, București

Nr. de identificare al companiei: 38141996

ONRC.J40/14910/2017

e-mail: suport@onedeal.ro

Peste 20.000 de clienti multumiti - One Deal
Peste 20.000 de clienți mulțumiți
Comenzi si plati 100% securizate - One Deal
Comenzi și plăți 100% securizate
Livrare prin e-mail in maxim 10 minute - One Deal
Livrare prin e-mail în maxim 10 minute
Pana la 6 Rate fara dobanda - One Deal
Până la 6 Rate fără dobandă
Preturi reduse pentru cantitate - One Deal
Prețuri reduse pentru cantitate