WhatsApp - One Deal Google Rating - One Deal
One Deal
>
Microsoft Windows
Peste 20.000 de clienti multumiti - One Deal
Peste 20.000 de clienți mulțumiți
Comenzi si plati 100% securizate - One Deal
Comenzi și plăți 100% securizate
Livrare prin e-mail in maxim 10 minute - One Deal
Livrare prin e-mail în maxim 10 minute
Pana la 6 Rate fara dobanda - One Deal
Până la 6 Rate fără dobandă
Preturi reduse pentru cantitate - One Deal
Prețuri reduse pentru cantitate

Produse Microsoft Windows

Windows este de departe cel mai popular sistem de operare pentru computerele desktop, cu peste un miliard de computere active care îl rulează. Windows 10 este cel mai nou sistem de operare creat de Microsoft.  Acesta a fost lansat in anul 2015 și de atunci Microsoft a muncit din greu pentru a-l îmbunătăți. Acesta este disponibil în 3 variante în funcție de scopul utilizării: Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro for Workstation.

Diferențele dintre Windows 10 Home și Windows 10 Pro

Microsoft Windows 10 Pro include tot ce conține Windows 10 Home, plus câteva caracteristici: Remote Desktop Connection, Funcția de protecție a informațiilor Microsoft, Gestionarea actualizărilor Windows pentru firme, Serviciu de actualizare Windows Server, Programul Windows Insider pentru firme, Gestionarea dispozitivelor și aplicațiilor mobile și nu în ultimul rând, Microsoft store pentru firme.

Cu ce vine în plus Windows 10 Pro for Workstation

Microsoft a dezvoltat Windows 10 Pro pentru stații de lucru pentru utilizatorii care au mare nevoie de performanță ridicată. Versiunea standard de Windows 10 Pro este în prezent limitată la 2 TB de RAM și două procesoare simultan. Cu Windows 10 Pro for Workstation pot fi utilizați până la 6 TB RAM și 4 procesoare simultan. Astfel, crește puterea considerabil, mai ales în CPU și aplicații intensive de memorie (editare de imagine și video, CAD, simulări, randare 3D). Cu toate acestea, cerințele minime de sistem nu se schimbă, astfel încât Windows 10 Pro for Workstation nu necesită de la sine nicio performanță suplimentară.