WhatsApp - One Deal Google Rating - One Deal

Termenii și Condițiile Legale de livrare ale Serviciilor

1. Datele de identificare ale Vânzătorului

Denumire: ONE DEAL SOFTWARE SRL

Sediu: bd. Apicultorilor nr. 10, et. 4, ap. 45, sect. 1, București

CUI: 38141996

ONRC. J40/14910/2017

E-mail: suport@onedeal.ro

Telefon: +40 742 406 406

(Denumit in continuare “Vânzătorul”)

2. Prevederi generale

2.1 Acești “Termeni și Condiții” (denumiți în continuare “Termeni și Condiții”) ai Vânzătorului modifică drepturile și obligațiile reciproce generate de/sau privitoare la contractul de vânzare-cumpărare (denumit în continuare “contract de vânzare-cumpărare”) încheiat între Vânzător și altă persoană (denumit în continuare “Cumpărător”) prin magazinul online al Vânzătorului. Magazinul online este operat de către Vânzător prin website-ul – www.onedeal.ro (denumit în continuare “Website-ul”), și prin intermediul interfeței website (denumită în continuare “interfață website”) și alte mijloace de comunicare menționate în acest Website.

2.2 Cumpărătorul poate fi:

2.2.1 Consumator, care are toate drepturile descrise în continuare, oricând beneficiind de cel puțin minimul garantat de legislația națională.

2.2.2 Persoană juridică/profesionist neconsumator, care are toate drepturile descrise în continuare, oricând beneficiind de cel puțin minimul garantat de legislația națională.

2.3 Acești Termeni și Condiții sunt parte integrală a Contractului de Vânzare – Cumpărare. Prin plasarea comenzii, Cumpărătorul declară că este de acord cu și acceptă Termenii și Condițiile.

2.4 Toate documentele sunt transmise Cumpărătorului la adresa lui de email așa cum este prevăzut în contul său de utilizator sau în comandă (în cazul în care comandă nu este trimisă prin intermediul contului de utilizator al Cumpărătorului).

2.5 Acești Termeni și Condiții pot fi modificați prin Contract de Vânzare – Cumpărare individual. Prevederile modificate prin Contractul de Vânzare – Cumpărare individual prevalează Termenilor și Condițiilor.

2.6 Acest contract este creat, interpretat, aplicat și supus legilor Uniunii Europene, fără a se recurge la regulile privind conflictul de legi.

2.7 Toate disputele generate de / sau privind acest Contract de Vânzare – Cumpărare, care include acești Termeni și Condiții se supun instanței cu competență generală asupra Vânzătorului.

2.8 „Termenii și Condițiile” pot fi modificate de către Vânzător. Această prevedere nu trebuie să afecteze drepturile și obligațiile generate după perioada de aplicabilitate a versiunii anterioare a Termenilor și Condițiilor. Cumpărătorul care nu este de acord cu schimbarea Termenilor și Condițiilor este obligat să îl notifice pe Vânzător cu privire la dezacordul sau privind modificarea „Termenilor și Condițiilor” sau să denunțe unilateral contractul pentru acest temei. Versiunea curentă a Termenilor și Condițiilor este disponibilă pe website-ul Vânzătorului.

3. Produse

3.1 În cadrul acestor Termeni şi Condiţii termenul „Bunuri” are acest sens: codul de activare pentru licența software distribuită Cumpărătorului digital.

3.2 Orice exemple, desene, reclame produse de către Vânzător și orice ilustrații conținute în cataloagele Vânzătorului sunt produse pentru unicul scop de a furniza o imagine aproximativă a Bunurilor descrise în acestea. Imaginile au doar scop informativ.

4. Procedura de comandă

4.1 Consumatorul trebuie să completeze comanda în scopul efectuării unei comenzi. Comanda poate fi plasată printr-un cont de utilizator sau prin e-mail. Comanda necesită în principal următoarele informații:

4.1.1 Bunurile comandate – cantitate, versiune, variante, dacă este cazul.

4.1.2 Modalitatea plății Bunurilor comandate

4.2 Vânzătorul are întotdeauna dreptul să solicite Cumpărătorului informații suplimentare (de exemplu în formă scrisă sau telefonic).

4.3 Contacte pentru comandă:

Website: www.onedeal.ro

E-mail: suport@onedeal.ro

Număr de telefon: +40 742 406 406

4.4 Program de funcționare: non-stop pentru comandă prin website și suport tehnic prin email. Programul de funcționare pentru servicii telefonice clienți este de Luni până Vineri între orele 10:00 – 18:00.

5. Încheierea contractului

5.1 Comanda se consideră acceptată atunci când Vânzătorul emite o acceptare scrisă (denumită în continuare “Acceptarea comenzii”) transmisă Cumpărătorului prin e-mail la adresa de e-mail inclusă în Comanda lui.

5.2 Vânzătorul este obligat să emită și să transmită Acceptarea comenzii în termen de 48 de ore după ce Comanda a fost comunicată de către Cumpărător Vânzătorului sau Comanda este considerată revocată.

5.3 După predarea Acceptării comenzii Cumpărătorului, Contractul de Vânzare – Cumpărare poate fi modificat numai prin acordul ambelor părți.

5.4 Dacă Cumpărătorul este consumator, Contractul de Vânzare – Cumpărare este emis în limba română, în celelalte cazuri Contractul de Vânzare – Cumpărare este emis limba română, sau în engleză la cerere.

5.5 Originalul Contractului de Vânzare – Cumpărare se păstrează în arhiva Vânzătorului pe o durata de minim 1 an.

5.6 Cumpărătorul dobândește dreptul de proprietate asupra Bunurilor prin plata integrală a prețului de cumpărare.

6. Documente

6.1 Toate documentele privitoare la procedura de contractare sunt arhivate de către Vânzător în format electronic.

7. Contul utilizatorului:

7.1 Contractul de Vânzare – Cumpărare poate fi realizat prin intermediul contului utilizatorului deținut de către Consumator. Contractul de vânzare – cumpărare poate fi realizat și fără folosirea unui cont al utilizatorului.

7.2 Cumpărătorul poate accesa propria interfață a utilizatorului după înregistrarea pe website-ul Vânzătorului. De la interfața (denumită în continuare “cont de utilizator”) sa de utilizator, Cumpărătorul poate comanda bunuri.

7.3 Atunci când creează contul utilizatorului în website și comandă Bunuri, Cumpărătorul este obligat să furnizeze informații sincere și corecte și declară că este de acord cu procesarea datelor furnizate, de către One Deal Software SRL. Cumpărătorul este obligat să păstreze toate datele furnizate în contul utilizatorului corecte și actualizate. Datele furnizate de către Cumpărătorul în contul utilizatorului și în timpul procedurii de comandă se presupun, de către Vânzător, că sunt corecte și actuale.

7.4 Accesul la contul utilizatorului este protejat cu numele utilizatorului și parola. Cumpărătorul este obligat să păstreze confidențialitatea privind informațiile necesare accesului la contul utilizatorului.

7.5 Cumpărătorul nu trebuie să permită folosirea contului utilizatorului de către terți.

7.6 Vânzătorul nu este răspunzător pentru prejudiciile produse de încălcarea obligațiilor prevăzute la art. 7.4 și 7.5. ale acestor Termeni și Condiții.

7.7 Vânzătorul poate șterge contul utilizatorului, în special dacă acesta nu a fost folosit în ultimii doi ani, sau dacă a încălcat Termenii și Condițiile.

7.8 Cumpărătorul este de acord cu faptul că uneori contul utilizatorului nu este accesibil, de obicei când hardware-ul și software-ul Vânzătorului sunt supuse mentenanței de către aceasta sau de către terți.

8. Preţ

8.1 Interfața web furnizează informații despre Bunuri, inclusiv prețurile bunurilor individuale. Prețurile Bunurilor includ TVA și toate taxele. Prețurile Bunurilor sunt valabile atâta timp cât sunt afișate pe website. Această prevedere nu limitează dreptul Vânzătorului de a încheia Contract de Vânzare – Cumpărare în condiții negociate individual.

8.2 Prețul recomandat afișat pe Website declara prețul care poate fi același pentru produsul obținut de pe piață.

8.3 Dacă prețul produsului se modifică în timp ce comandă este procesată, Cumpărătorul va plăti prețul care a fost valabil în momentul efectuării comenzii.

9. Garanţie

9.1 Vânzătorul asigură o garanție de bună funcționare a produsului timp de 12 luni dacă Cumpărătorul activează produsul cumpărat în perioada specificată în descrierea fiecărui produs.

9.2 Ca proba a cumpărării, pentru procedura de garanție, va rugăm să păstrați toate materialele și accesoriile furnizate împreună cu produsul, în special factură fiscală.

9.3 Licențele achiziționate trebuie activate în termen de 30 zile de la achiziționarea lor, dacă sunteți în imposibilitatea de a face acest lucru în următoarele 30 zile, va rugăm să le achiziționați atunci când puteți face acest lucru. Pentru licențele cu asociere prin contul personal de Microsoft nu este necesară instalarea acestora în intervalul de 30 zile ci doar introducerea acestora în contul online Microsoft, instalarea acestora se poate face oricând se dorește. Excepție fac licențele de Windows 10 Pro care au perioada de activare de 60 de zile.

10. Opţiuni de plata

10.1 Modalitatea de plată Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Dacă ați ales metodă de plata ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagină securizată a procesatorului de plăţi.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. Important de știut! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Transfer bancar în contul bancar al Vânzătorului (denumit în continuare “Contul Vânzătorului”)

10.2 În cazul plății prin sistem de plăti online, plata trebuie să fie efectuată imediat după încheierea contractului, altfel nu va fi procesată de către Vânzător și cumpărarea va fi considerată revocată.

10.3 În cazul transferului bancar, plata trebuie efectuată în termen de 5 zile de la încheierea Contractului de Vânzare – Cumpărare. Cumpărătorul este obligat să declare detaliile bancare ale plății. Obligația Cumpărătorului de a efectua plata bunurilor comandate este executată atunci când Vânzătorul primește plata în contul bancar specificat.

10.4 Vânzătorul are dreptul, mai ales atunci când Cumpărătorul nu furnizează informații suplimentare (art. 3.6), să solicite plata prețului integral al cumpărării înainte de trimiterea bunurilor către Cumpărător.

10.5 Voucherele și reducerile aplicabile pentru bunuri nu se pot combină, dacă nu este specificat altfel.

10.6 Vânzătorul este plătitor de TVA. Vânzătorul emite factură după plata integrală a prețului. Factură se trimite la adresa de e-mail a Cumpărătorului.

11. Modalităţi de livrare

11.1. Bunurile sunt livrate Cumpărătorului la adresa prevăzută în comandă și în modul ales de către Cumpărător în comandă, dacă nu se specifică altfel.

11.2 Mai puțin în cazul în care Contractul de Cumpărare prevede altfel, obligația Vânzătorului de a trimite Bunurile Cumpărătorului este generată la dată plății integrale a prețului de cumpărare, dacă plata a fost încasată de către Vânzător înainte de ora 12:00 Ora Locală.

11.3 Livrarea electronică a software-ului (ESD):

11.3.1 Livrarea electronică a software-ului exclude opțiunea plății la livrare.

11.3.2 Cheia electronică a software-ului este trimisă în termen de 48 de ore după îndeplinirea de către Cumpărător a obligației de plată a prețului.

11.4 Bunurile nu pot fi ridicate personal.

12. Returnarea produsului

Cheia de activare a unei licențe electronice este unică. În cazul licențelor cu activare online, în momentul în care ați activat-o pe un PC/Mac acea cheie nu mai poate fi folosită de altcineva. În cazul licențelor cu asociere în contul personal Microsoft, în momentul în ați asociat-o contului dvs. personal Microsoft acea cheie nu mai poate fi folosită de altcineva. Din acest motiv licențele electronice NU pot fi returnate.

Contactați-ne pe suport@onedeal.ro dacă există orice probleme tehnice, de funcționare sau de activare a licențelor și dacă acestea nu se pot soluționa cererea de stornare sau de anulare se va aplica.

13. Protecţia datelor cu caracter personal

13.1 Protecția datelor cu caracter personal ale Cumpărătorului, persoană fizică, este prevăzută de legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 privind protecția datelor cu caracter personal.

13.2 Cumpărătorul este de acord să îi fie procesate datele personale, adică: numele, adresa, numărul de identificare, numărul de identificare fiscală, adresa de e-mail, număr de telefon etc. (denumite în continuare în mod colectiv “date cu caracter personal”).

13.3 Cumpărătorul este de acord cu procesarea datelor cu caracter personal de către Vânzător în scopul realizării drepturilor și executării obligațiilor izvorând din Contractul de Vânzare – Cumpărare, precum și în scopul menținerii contului de utilizator. În cazul în care Cumpărătorul nu decide altfel, Cumpărătorul este de acord, de asemenea, cu procesarea datelor cu caracter personal de către Vânzător în scopul trimiterii de mesaje comerciale și informații Cumpărătorului. Consimțământul pentru procesarea datelor cu caracter personal, în integralitatea sa prevăzut în acest articol, este o condiție care ar determina imposibilitatea încheierii Contractului de Vânzare – Cumpărare.

13.4 Cumpărătorul acceptă răspunderea de a declara corect și sincer datele cu caracter personal și de a le menține actuale. Cumpărătorul acceptă de asemenea răspunderea de a informa fără întârziere Vânzătorul în cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal declarate se modifică.

13.5 Datele cu caracter personal pot fi păstrate o perioada nelimitată. Datele cu caracter personal vor fi procesate electronic într-un mod automat sau în mod neautomat.

13.6 Cumpărătorul confirmă că informațiile personale sunt corecte și că toate datele cu caracter personal au fost furnizate voluntar Vânzătorului.

13.7 În cazul în care Cumpărătorul consideră că Vânzătorul sau procesatorul (art. 13.5) efectuează procesarea datelor sale cu caracter personal într-un mod care nu este corespunzător pentru protecția vieții private a Cumpărătorului sau este contrar legii, în special în condițiile în care datele cu caracter personal nu sunt potrivite pentru scopul procesării, poate:

13.7.1. să solicite Vânzătorul sau procesatorului explicații.

13.7.2. să solicite Vânzătorului sau procesatorului să rectifice situația.

13.8 În cazul în care Cumpărătorul solicită informații privind procesarea datelor sale cu caracter personal, Vânzătorul trebuie să furnizeze aceste informații.

13.9 Dacă legislația națională prevede astfel, consumatorul își poate retrage acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal. Retragerea trebuie să fie efectuată prin e-mail trimis la adresa Vânzătorului. Vânzătorul sau alt procesator de date, care a obținut datele de la Vânzător, trebuie să înceteze imediat procesarea datelor cu caracter personal ale părții care se retrage.

13.10 Cumpărătorul este de acord să primească informații privind bunurile, serviciile sau compania Vânzătorului la adresa sa de e-mail. Cumpărătorul este de acord să primească mesaje comerciale ale Vânzătorului la adresa sa de e-mail.

13.11 Cumpărătorul este de acord cu salvarea așa-numitelor cookies în calculatorul său. În care este posibil ca întreaga procedură de comandă și toate drepturile și obligațiile Vânzătorului izvorând din Contractul de Vânzare – Cumpărare, fără necesitatea salvării cookies în calculatorul Cumpărătorului, Cumpărătorul poate renunţa la acordul de salvare a cookies în calculatorul său.

13.12 În momentul plasării unei comenzi fie prin website-ul www.onedeal.ro fie prin alte mijloace, Cumpărătorul este înscris automat în baza de date și este eligibil să primească informații privind bunurile, serviciile sau compania Vânzătorului la adresa de e-mail furnizată de către Cumpărător. Cumpărătorul poate să solicite în orice moment (înainte, sau după plasarea comenzii) încetarea trimiterii de email-uri de orice tip. Prin plasarea oricărei comenzi prin website-ul www.onedeal.ro, fie prin alte mijloace, Cumpărătorul declară că acceptă aceste condiții.

14. Drepturi cu privire la funcţionarea defectuoasă

14.1 Drepturile și obligațiile părților privind funcționarea defectuoasă trebuie să fie guvernată de către legislația națională a Cumpărătorului dacă acesta este consumator, sau de legislația Uniunii Europene, în cazul în care Cumpărătorul este persoană juridică.

14.2 Cumpărătorul este obligat să informeze Vânzătorul cu privire la funcționarea defectuoasă, precum este prevăzut mai jos, în termen de maxim 14 zile de la descoperirea acesteia, dar nu mai târziu de 30 de zile de la cumpărare. Orice raportare a funcționarii defectuoase efectuate după 30 de zile de la cumpărare nu va fi acceptată de către Vânzător.

14.3 Bunurile au proprietățile prevăzute de către părți, iar în absența unei astfel de prevederi, au acele proprietăți pe care Vânzătorul le-a descris sau pe care Cumpărătorul le aștepta dată fiind natură bunurilor în cauza și reclama efectuată de către Vânzător.

14.3.1 Bunurile sunt potrivite pentru a fi folosite în scopul declarat de către Vânzător sau pentru care astfel de lucruri sunt în mod obișnuit folosite.

14.3.2 Calitatea și designul Bunurilor corespund modelului sau exemplului agreat dacă această calitate sau design au fost determinate în baza unui model sau exemplu agreat.

14.3.3 Cantitatea, măsurile și masa Bunurilor

14.4 Vânzătorul declara expres că este singurul proprietar al Bunurilor și că în această Vânzare – cumpărare a îndeplinit toate obligațiile impuse de vânzarea – cumpărarea acestui tip de bunuri.

14.5 Drepturile izvorând din funcționarea defectuoasă trebuie exercitată de către Cumpărător la sediul Vânzătorului.

14.6 În cazul în care Cumpărătorul denunță unilateral Contractul de Vânzare – Cumpărare, Cumpărătorul are obligația să trimită Vânzătorului o notificare de denunțare unilaterală și declarația care prevede că Vânzătorul a dezinstalat din calculatorul său licența software cumpărată (“Declarația clientului”). Formularul de declarație se poate descarcă de pe website-ul Vânzătorului (vezi art. 12.5). În cazul neîndeplinirii acestei obligații, denunțarea Contractului de Vânzare – Cumpărare este considerată inexistentă, iar Vânzătorul este îndreptățit să aleagă dreptul izvorând din funcționarea defectuoasă.

14.7 Orice drepturi și obligații ale părților privind răspunderea pentru funcționarea defectuoasă pot fi modificate de către Procedura Vânzătorului privind Reclamațiile.

15. Administrarea plângerilor şi soluţionarea disputelor

15.1 În cazul izvorârii vreunei dispute din contract, Cumpărătorul trebuie să contacteze departamentul de servicii pentru clienți al Vânzătorului, disponibil la:

E-mail: suport@onedeal.ro

15.2 În cazul în care consumatorul nu este mulțumit cu soluția la problema survenită, poate vizită website-ul http://ec.europa.eu/odr, unde poate trimite reclamație și cerere de dezdăunare.

16. Prevederi finale

16.1 Dacă oricare prevedere a Termenilor și Condițiilor este sau devine lipsită de valabilitate sau neaplicabilă, aceasta trebuie înlocuită cu o prevedere având înțeles similar. Lipsa de valabilitate sau aplicabilitate a uneia sau a mai multor prevederi nu afectează valabilitatea celorlalte prevederi. Modificările la Contractul de Vânzare – Cumpărare sau la Termeni și Condiții trebuie efectuate în scris.

ONE DEAL SOFTWARE SRL

Sediu: bd. Apicultorilor nr. 10, et. 4, ap. 45, sect. 1, București

Nr. de identificare al companiei: 38141996

ONRC.J40/14910/2017

e-mail: suport@onedeal.ro

Peste 20.000 de clienti multumiti - One Deal
Peste 20.000 de clienți mulțumiți
Comenzi si plati 100% securizate - One Deal
Comenzi și plăți 100% securizate
Livrare prin e-mail in maxim 10 minute - One Deal
Livrare prin e-mail în maxim 10 minute
Pana la 6 Rate fara dobanda - One Deal
Până la 6 Rate fără dobandă
Preturi reduse pentru cantitate - One Deal
Prețuri reduse pentru cantitate